Daphne volledigAangenaam, mijn naam is Daphne van Breemen. Ik ben 25 jaar oud en woon in Amsterdam. Al zo lang als ik me kan herinneren, sta ik bekend als ‘dat meisje dat altijd lacht’.

Die lach vind je ook terug in mijn schrijfwerk. Want schrijven is iets wat ik heerlijk vind! Columns, verhalen, poëzie, journalistiek, of commerciële teksten: ik schrijf het allemaal. Intussen werk ik dan ook alweer zo’n zeven jaar als freelance tekstschrijver en journalist. In 2014 behaalde ik mijn bachelordiploma journalistiek, afstudeerrichting schrijvende pers. En in juli 2017 behaalde ik mijn masterdiploma Religie en Samenleving aan de Universiteit Utrecht.

Het afgelopen jaar was ik druk met een traineeship en daarna met een nieuwe baan als (onderwijs)marketeer bij Museum Ons’ Lieve Heer op Solder, waar ik momenteel nog steeds (parttime) werk en waar ik helemaal op mijn plek zit. Toch mis ik het freelancen, dus ga ik dit weer oppakken. Ik kijk er naar uit weer aan het schrijven te kunnen! Heb je een freelance tekstschrijver, copywriter, redacteur of journalist nodig? Kies dan voor mij! Kun je wel wat hulp gebruiken bij je website, je bedrijfsfolder of -magazine, of welke vorm van print- en online content dan ook (ik redigeer zelfs met alle liefde je scriptie!), dan help ik je graag! Interviewen is ook geen probleem. Ik help je verder en houd daarbij natuurlijk rekening met je persoonlijke wensen, ideeën en je al bestaande content.

Zo schreef ik eerder voor dagblad Trouw in Amsterdam en het Brabants Dagblad in Tilburg en Waalwijk; ik redigeerde een magazine voor de Universiteit Utrecht en momenteel schrijf ik een interviewserie voor NieuwWij. Maar voor commerciële klussen ben je bij mij ook aan het juiste adres. Voor verschillende bedrijven schrijf ik magazines, folders, blogs of de teksten van hun website.Onlangs nog schreef ik de teksten voor de website van Diligence Cocktails.

Interesse, of liever eerst wat meer weten? Leuk! Stuur me dan vrijblijvend een berichtje!

Reacties

 1. Hoi Daphne,
  Zoals beloofd zou ik even een kijkje op je site nemen..mooie gedichten hoor! Ga vooral door!!
  Ik ben de moeder van Janiek die ook bij WZV zwemt.
  Groetjes Sandra

 2. bert kamp

  Hoi Daphne,

  Vroegere tennismaat van je vader, veel succes met het verdere verloop van je opleiding, en blijf leuke columns schrijven.

  Groeten Bert

Geef een reactie